Steigerhout
Steigerhout

Ben je op zoek naar mooie en nieuwe steigerhouten planken? Bij Hout en Bouwmaterialen vind je goedkoop steigerhout van de beste kwaliteit. Onze steigerplanken zijn fijnbezaagd, waardoor het aantal splinters aanzienlijk minder is dan bij gewoon gezaagde planken. Steigerhout is bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals: blank, groen, old look en zwart.

Steigerhout

Steigerhouten planken

Steigerplanken hebben van zichzelf een stoere en warme uitstraling. Deze steigerhouten planken worden veelal gebruikt om zelf meubels te maken. Bij Houten Bouwmaterialen vind je verschillende soorten en maten steigerhouten planken. Van onbehandelde planken tot voorbehandeld hout. Welke soort je ook zoekt, wij hebben voor iedere klus de juiste planken in huis. 

 

Verschillende soorten

Het aanbod van steigerhout in onze webshop is zeer divers. Door het ruime assortiment vind je altijd het soort hout waar je naar op zoek bent. De losse soorten steigerhout die je in onze webshop kunt terugvinden, zijn onder andere:

 

Duurzame kwaliteit

De steigerplanken in ons assortiment zijn van een duurzame kwaliteit. Het steigerhout is stevig en kan met het juiste onderhoud jarenlang meegaan. Steigerhout is een natuurlijk materiaal, waardoor jij jouw interieur er gemakkelijk een stoere en warme uitstraling mee kan geven. Wil je een robuust meubelstuk maken? Wij hebben de juiste materialen voor ieder project in onze collectie!

 

Meer voordeel door pakaanbiedingen

In ons assortiment vind je ook pakaanbiedingen. Dit zijn pakken van 25, 50, 78 of 90 planken die jij kan kopen voor een lagere prijs. Al deze aanbiedingen hebben wij op voorraad en kunnen wij snel leveren. Over het algemeen geldt: hoe groter het pakket, des te beter de aanbieding en hoe hoger de korting.

 

Online bestellen

Voor het kopen van steigerhout hoef je de deur niet meer uit. Het online bestellen van onze producten is enorm gemakkelijk, zo hoef je niet te sjouwen met het steigerhout. De door jou bestelde materialen worden bij je thuis afgeleverd. Bij bestellingen vanaf €750,- geniet je bovendien van een gratis bezorging!

 

 

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.