Steigerhout
Steigerhout

Bent u op zoek naar mooie en nieuwe steigerhouten planken? Bij HoutenBouwmaterialen.nl vindt u goedkoop steigerhout van de beste kwaliteit. Onze steigerplanken zijn fijnbezaagd, waardoor het aantal splinter aanzienlijk minder is dan bij gewoon gezaagde planken. Steigerhout is bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: blank, groen, old look en zwart. Door onze ruime voorraad kunnen wij al het steigerhout in ons assortiment direct uit voorraad leveren, waardoor u profiteert van een snelle levering.

Steigerhout

 

Steigerhouten planken

Steigerplanken hebben van zichzelf een stoere en warme uitstraling. Deze steigerhouten planken worden veelal gebruikt om zelf meubels te maken. Bij HoutenBouwmaterialen.nl vindt u verschillende soorten en maten steigerhouten planken. Van onbehandelde planken tot voorbehandeld steigerhout. Welk soort steigerhout u ook zoekt, wij hebben voor iedere klus de juiste steigerplanken in huis.

De steigerplanken in ons assortiment zijn van een duurzame kwaliteit. Het steigerhout is stevig en kan met het juiste onderhoud jarenlang meegaan. Ook bij buitengebruik. Steigerhout is een natuurlijk materiaal, waardoor u uw interieur er gemakkelijk een stoere en warme uitstraling mee kan geven. Wilt u een robuust meubelstuk maken van steigerhout? Wij hebben de juiste steigerhout planken voor ieder project in onze collectie.

 

Steigerhout aanbieding

In ons steigerhout assortiment vindt u ook pakaanbiedingen steigerhout. Dit zijn pakken van 25, 50, 78 of 90 planken die u kan kopen voor een lagere prijs. Al deze aanbiedingen hebben wij op voorraad en kunnen wij snel leveren. Over het algemeen geldt: hoe groter het pakket, des te beter de aanbieding en hoe hoger de korting. Ook wanneer u kiest voor een pakaanbieding steigerhout heeft u ruime keuze uit verschillende soorten steigerhout planken.

 

Online steigerhout kopen

Voor het kopen van steigerhout hoeft u de deur niet meer uit. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan topkwaliteit steigerhout materialen voor de gegarandeerd laagste prijs. Het online bestellen van steigerhout planken is enorm gemakkelijk, zo hoeft u niet te sjouwen met het steigerhout. De door u bestelde materialen worden bij u thuis afgeleverd. Normaal betaald u €65 voor de verzending, in Drenthe, Groningen en Friesland €45, maar bij een bestelling van boven de €750 is de verzending gratis.

 

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.