DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Tuinpalen en Balken
Tuinpalen en Balken

Tuinpalen of balken online kopen? Dan ben je in onze webshop aan het juiste adres! Je vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment aan tuinpalen en balken, waardoor je altijd het soort balk of het soort paal kunt kiezen dat het beste bij jouw tuin past.

Denk bijvoorbeeld aan palen en balken gemaakt van hardhout, lariks balken of grenen balken. In verschillende lengtes, zowel rond als vierkant.

Tuinpalen en Balken

Tuinpalen en balken eigenschappen

De verschillende varianten tuinpalen en balken binnen ons assortiment hebben meerdere eigenschappen. Zo vind je bij ons tuinpalen die perfect zijn voor het bouwen van een schutting, pergola of vlonder. Ook voor bouwprojecten als bijvoorbeeld een carport of omheining vind je de juiste tuinpalen binnen ons assortiment.

 

Tuinpalen en balken soorten 

Bij verschillende klussen passen verschillende soorten tuinpalen en balken. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden op het gebied van palen en balken talloos. Zo kun je bij ons terecht voor onder meer de volgende verschillende soorten op het gebied van tuinpalen en balken:

 

Tuinpalen toepassingen

Tuinpalen en balken worden veelvuldig gebruikt voor constructies in de tuin. Ze worden vaak gebruikt voor het creëren van pergola's, tuinhekken, schuttingen en terrasoverkappingen. Tuinpalen zorgen ervoor dat de tuinconstructies bestand zijn tegen weersinvloeden en langdurig gebruik. Bovendien kunnen ze ook esthetische waarde toevoegen aan de tuin, omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende houtsoorten en stijlen die passen bij de gewenste sfeer en uitstraling van de tuin.

 

Service Hout en Bouwmaterialen

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we service hoog in het vaandel staan. Naast het feit dat we ervoor zorgen dat jij de producten zo snel mogelijk in huis hebt, zorgen we er ook voor dat onze producten uitgebreid getest zijn op kwaliteit. Daarom weet jij zeker dat je tegen scherpe prijzen tot in de lengte van jaren van onze producten kunt genieten!

 

Bezorging van houten balken

Wanneer je één van onze producten hebt besteld, zorgen wij ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk binnen hebt. Bij bestellingen met kleinere gewichtsklassen bedraagt de levering één tot twee werkdagen. Bestellingen met grotere gewichtsklassen heb je binnen vier tot zeven werkdagen in huis. Zo kun jij al snel een begin maken met jouw bouwproject.

 

Neem contact op

Heb je nog vragen over onze tuinpalen en balken? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten staan onze medewerkers je graag te woord. Samen met jou komen we graag tot de best geschikte materialen voor de klus waar jij aan wilt beginnen.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.