LAATSTE KANS! OP AL HET ZWARTE HOUT 40% KORTING!

Hout en Bouwmaterialen officieel dealer

Ontdek de vele voordelen van Woodivision

Op zoek naar tuinhoutproducten die extra lang mee gaan? Dan zit je hier helemaal goed! Dat is namelijk één van de vele voordelen van de producten van Woodvision. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een Woodvision schutting of toch naar een speeltoestel voor kinderen. We hebben het namelijk allemaal. Van Woodvision overkappingen tot aan tuinmeubilair en van los tuinhout tot aan complete schuttingen.

 

Bekijk het overzicht
Woodvision dealer

De voordelen van
Woodvision

 • Passie voor hout
 • Hoge kwaliteit
 • Trensetter
 • Gecertificeerd

Woodvision

Woodvision

Kies een categorie

Meer weten over Woodvision?

Woodvision is de allerbeste op het gebied van tuinhoutproducten. Met deze producten zorg je er namelijk voor dat je tuin er weer schitterend uit komt te zien. Daarnaast blijven de producten van Woodvision jarenlang goed. Hierdoor blijft je tuin jarenlang mooi, waardoor je er veel plezier van hebt. Wil je graag weten waarom Woodvision de Ferrari is onder de tuinhoutproducten? Lees dan snel verder.

Lees verder

Over Woodvision

Over Woodvision

Woodvision, gevestigd in Kampen, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve en duurzame tuinhoutproducten. Dankzij hun enorme drijfveren, zoals de passie voor hout en de visie om het buitenleven voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken, hebben ze een veelzijdige collectie van ongeveer 6.500 tuinhoutproducten. Daarmee zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste duurzame leveranciers van tuinhoutproducten.

Daarom kies je voor Woodvision

Een ruim assortiment, gericht op duurzaamheid, kwalitatief hoogwaardige producten en natuurlijk niet te vergeten: de enorme passie voor hout. Allemaal redenen om te kiezen voor de producten van Woodvision. Het maakt niet uit of je een speeltoestel, overkapping, tuinmeubilair of een Woodvision schutting neemt; bij ieder van deze producten merk je aan alles dat het gaat om een product van Woodvision!

Daarom Woodvision

 • Passie voor hout

  Door de volmondige passie voor hout is Woodvision zo groot geworden zoals ze vandaag de dag zijn. En deze passie zie je terug in de producten. De producten zijn namelijk van zeer goede kwaliteit en ook nog eens duurzaam van aard.

 • Trendsetter

  Woodvision heeft een zeer ruim aanbod aan producten. Het assortiment bestaat al uit ca. 6.500 producten! Maar daar stopt het niet mee. Elk jaar weer komen ze weer met nieuwe innovatieve producten en zijn daarmee echte trendsetters.

 • Hoge kwaliteit

  Woodvision staat bekend om de producten van zeer hoge kwaliteit. Wist je bijvoorbeeld dat het hout bij Woodvision elke productfase wordt gecontroleerd op onder andere maatvoering, constructie, beschadigingen en de juiste verpakking? Dankzij deze controles kun jij genieten van een goed product.

 • Gecertificeerd

  Het is natuurlijk makkelijk om over houtproducten te zeggen dat het duurzaam is, maar voor Woodvision geldt dit écht. Ze hebben hier namelijk verschillende certificaten voor, zoals de FSC, PEFC, KOMO en de CE-normering. Deze certificaten hebben zij verkregen, omdat ze hun hout halen uit speciaal aangelegde bossen, waar meer bomen worden geplant dan gekapt.

Woodvision Hoge kwaliteit
Woodvision Trendsetter
Woodvision gecertificeerd

Alle producten van Woodvision

571 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

571 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Woodvision verantwoord hout

Verantwoord Tuinhout

Al ons hout beschikt over minimaal één van onderstaande keurmerken! Zo weet je bij Hout en Bouwmaterialen zeker dat je verantwoord en duurzaam hout koopt. Hout met deze keurkmerken wordt bijvoorbeeld gewonnen uit duurzaam beheerde bossen die in stand worden gehouden. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen je er alles over vertellen.

Woodvision keurmerken
Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.