Waterafvoer
Waterafvoer

Een goede waterafvoer mag niet ontbreken aan jouw bouwproject! Zonder waterafvoer is de kans namelijk groot dat je last krijgt van lekkages of overstromingen. Om te voorkomen dat neerslag problemen veroorzaakt is het belangrijk dat het regenwater op een goede wijze wordt afgevoerd naar het riool. Op deze pagina vind je een ruim assortiment aan waterafvoer materialen.

Waterafvoer

Waarom is waterafvoer belangrijk?

Tijdens jouw bouwprojecten kun je last krijgen van slecht weer met daar bijbehorende neerslag. Deze neerslag kan de kwaliteit van jouw bouwproject aanpassen en dat is wel het laatste wat je zou willen. Daarom is waterafvoer dus van groot belang: het zorgt ervoor dat je geen last krijgt van lekkages en overstromingen en voert het overtollige water af in het riool.

Producten waterafvoer

Bij Hout en Bouwmaterialen vind je een groot assortiment aan verschillende waterafvoer materialen. Zo vind je pvc buizen in allerlei soorten diktes en maten. Naast rechthoekige buizen vind je op het gebied van waterafvoer namelijk ook pvc bochten, T stukken en pvc lijm. Op die manier kun jij de waterafvoer van jouw project helemaal compleet maken!

Eigenschappen waterafvoer producten

De producten hebben verschillende afmetingen, diameters en lengtes. Daardoor kun jij met een combinatie van onze waterafvoer producten jouw bouwproject beschermen tegen hemelwaterafvoer, kortweg HWA genoemd.

Hout en Bouwmaterialen

Van plan om te beginnen met een klus? Dan zit je bij Hout en Bouwmaterialen goed! Voor iedere doe-het-zelver hebben wij de producten die kunnen helpen bij een bouwproject. Van dakmaterialen tot tuinhout en van ijzerhout tot verf- en kitmaterialen. Alles wat kan helpen bij jouw klus, vind je in onze webshop!

Contact opnemen

Mocht je vragen hebben over onze producten met betrekking tot waterafvoer, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen! Ook wanneer je vragen hebt over één van onze andere projecten kun je gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Op die manier kunnen wij jou voorzien van een advies op maat!

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

15% KORTING op bijna het hele assortiment

 

Bekijk hier een greep uit de aanbiedingen