DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Beschoeiing
Beschoeiing

Beschoeiing plaatsen doe je om de oever van het water te onderscheiden. Het is een soort van waterkering, ook wel damwand genoemd. Het houdt het afbrokkelen van de oever tegen. Beschoeiing moet dus van hout gemaakt worden dat goed tegen water kan. Het heeft zowel een decoratieve als beschermende functie.

Beschoeiing

Beschoeiing

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Hardhouten beschoeiingsplank 20x150x3000 mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Hardhouten beschoeiingsplank 20x150x3000 mm
  € 22,97
  € 7,66 / meter
 2. Steenschot 1200x650x45 mm blank grenen
  Steenschot 1200x650x45 mm blank grenen
  € 23,90
   
 3. Steenschot 1200x650x45 mm zwart geïmpregneerd grenen
  Steenschot 1200x650x45 mm zwart geïmpregneerd grenen
  € 28,90
   

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Beschoeiing voordelen

Het gebruiken van beschoeiing kent meerdere voordelen. Zo is je oever optimaal beschermd tegen het afbrokkelen ervan. Daarnaast zijn de planken van Hout en Bouwmaterialen op het gebied van beschoeiing uitstekend bestand tegen water en vocht. Daarnaast kent mooie beschoeiing zowel een decoratieve als beschermende functie.

 

Eigenschappen beschoeiing

Bij Hout en Bouwmaterialen kun je terecht voor hardhouten beschoeiingsplanken. Het voordeel van deze houtsoort is dat deze zeer maatvast is en daarnaast goed bestendig tegen water. Daarom is het beschoeiingsmateriaal uit ons assortiment dus ook geschikt als constructiemateriaal in een vochtige omgeving.

 

Andere soorten tuinhout

Ben je niet op zoek naar beschoeiing, maar andere soorten tuinhout? Ook daarvoor kun je binnen ons assortiment terecht! Je vindt onder andere de volgende soorten tuinhout binnen ons assortiment:

 

Bezorging beschoeiing

Na het bestellen van de beschoeiing wil je natuurlijk zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van deze producten. Daarom doen we bij Hout en Bouwmaterialen ons best om de producten zo snel mogelijk bij je af te leveren. In het geval van de bezorging van producten met grotere gewichtsklassen duurt dit ongeveer 3 tot 6 werkdagen. Bij kleinere gewichtsklassen duurt een levering 1 tot 2 werkdagen.

 

Neem gerust contact op

Heb je vragen over beschoeiing? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Samen met jou komen we graag tot de meest geschikte producten voor jouw klus! Zo weet je zeker dat je goed voorbereid aan jouw klus kunt beginnen.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.