7,5% KORTING MET CODE: HBM75

Zwarte schroeven

Voor een mooiere afwerking van je zwarte schutting of zwarte gevelbekleding maak je gebruik van de zwarte schroeven van Hout en Bouwmaterialen. Deze schroeven zijn namelijk volledig zwart en vallen daarom niet op. Dit creëert een zeer mooie en strakke uitstraling. Ben je benieuwd naar onze zwarte schroeven? Neem dan nu een kijkje in ons assortiment zwarte schroeven en bestel deze eenvoudig en snel via onze site.

Zwarte schroeven

Zwarte schroeven

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Gevelschroef zwart 4.0x50 TX20 250st.
  Gevelschroef zwart 4.0x50 TX20 250st.
  € 24,30
   
 2. Gevelschroef zwart 4.0x60 TX20 100st. - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Gevelschroef zwart 4.0x60 TX20 100st.
  € 23,95
   
 3. Gevelschroef zwart 4x40 TX20 100st. - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Gevelschroef zwart 4x40 TX20 100st.
  € 19,95
   
 4. Gevelschroef zwart 4x50 TX20 100st.
  Gevelschroef zwart 4x50 TX20 100st.
  € 21,95
   
 5. Zwarte spaanplaatschroeven 4.0x40 100st - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Zwarte spaanplaatschroeven 4.0x40 100st
  € 16,45
   

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Waarom zwarte schroeven?

Zwarte schroeven worden steeds populairder. Dit komt mede door de populariteit van zwart geïmpregneerd hout. Onze zwarte schroeven gaan namelijk heel goed gepaard met bijvoorbeeld zwarte vlotdelen, zwarte rabatdelen, zwarte schuttingen en meer. Dit komt doordat deze schroeven nauwelijks meer opvallen. Dit zorgt voor een mooie uitstraling. De meeste mensen vinden zichtbare schroeven namelijk storend. Let op! Deze schroeven zijn niet geschikt voor gipsplaten. Ben je wel op zoek naar zwarte schroeven voor gipsplaten? Kijk dan tussen onze gipsplaten schroeven. Deze zijn namelijk speciaal gemaakt voor gipsplaten.

 

Assortiment zwarte schroeven

In ons assortiment kun je verschillende zwarte schroeven vinden. We hebben namelijk zwarte spaanplaatschroeven en zwarte tuinbeslagschroeven.

 

Zwarte spaanplaatschroeven

De zwarte spaanplaatschroeven zijn speciaal ontworpen voor het bevestigen van spaanplaten op houten ondergronden. Deze schroeven zijn ook te gebruiken als zwarte houtschroeven. De schroeven zijn voorzien van een snijpunt. Hierdoor is het bij de meeste houtsoorten niet meer nodig om het hout voor te boren. Deze zwarte schroeven zijn voorzien van een platte verzonken kop, waardoor je er niet achter blijft haken. De zwarte spaanplaat schroeven van ons bevestig je met een T20 bitje. Deze zwarte torx schroeven zijn deeldraad schroeven die te verkrijgen zijn in verschillende lengtes en diktes.

 

Zwarte tuinbeslagschroeven

De zwarte tuinbeslagschroeven lijken op de zwarte spaanplaatschroeven. Toch zijn er een paar verschillen. Tuinbeslagschroeven zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het monteren van bijvoorbeeld hengen en duimhengen. Daarnaast hebben deze zwarte schroeven een ovale kop in plaats van een platte verzonken kop. Hierdoor kunnen deze schroeven meer kracht uitoefenen. Bij deze kop heb je een ander bitje nodig, namelijk een T30 bitje in plaats van een T20 bitje. Ten slotte zijn deze tuinbeslagschroeven deeldraad schroeven die te verkrijgen zijn in één vaste maat.

 

Zwarte schroeven kopen?

Bij Hout en Bouwmaterialen bestel je eenvoudig en snel je zwarte schroeven via onze website. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast geniet je altijd van zeer scherpe prijzen. Heb je nog vragen over onze zwarte schroeven of over een ander product? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel gelegen in Surhuisterveen.

 

Neem contact op > 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties