Multiplex platen

Multiplex platen kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Multiplex bestaat uit veelal meerdere houtfineerlagen. Multiplex is gemaakt van houtsoorten zoals eikenhout, berkenhout, okoumé en mahoniehout. Bij ons vindt u goedkope multiplex platen in allerlei soorten en maten. Ruime keuze uit ons veelzijdige en aantrekkelijk geprijsde assortiment.

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

per pagina
.

 

Waarvoor kunt u multiplex gebruiken?

Multiplex kunt u op verschillende manieren gebruiken. Zo komt u deze platen tegen in dakconstructies, keukens, jachtbouw en nog veel meer. Multiplex platen zijn een uitstekende keuze als een stevige constructie gewenst is, maar u niet de hoofdprijs wilt betalen. Over het algemeen is multiplex al een goedkoop plaatmateriaal, maar met onze laagste prijs garantie bent u helemaal voordelig uit. Goedkoop materiaal van topkwaliteit, dat zijn de multiplex platen in onze collectie.

 

Voordelen van multiplex platen

Voordelig - multiplex is zeer voordelig aan te schaffen, zo heeft u voor een klein bedrag genoeg multiplex voor uw specifieke project.

Efficiënt - Zowel de prijs als stevigheid zorgt ervoor dat u met multiplex op een efficiëntere manier gebruik maakt van hout. Zo worden ook minderwaardige stukken van de boom gebruikt in de productie van multiplex. Deze mindere stukken hout worden gebruikt voor de binnenlagen van multiplex. Dit zorgt er ook voor dat multiplex platen goedkoop zijn.

Krachtig - Multiplex is als materiaal enorm krachtig, dit komt mede door de manier waarop de verschillende lagen aan elkaar gelijmd zijn. De platen in ons assortiment splijten minder snel bij spijkers en zijn bestand tegen scheuren en kromtrekken.

 

Multiplex bestellen

Wilt u snel en effectief uw project starten met het goedkope multiplex uit onze webshop? Bestel dan direct de topkwaliteit platen bij ons voor een scherpe prijs en profiteer van onze snelle levering. Daarnaast is de verzending geheel gratis bij een bestelbedrag boven de 750 euro. Heeft u vragen over de multiplex platen? Bel gerust naar 0512 - 36 49 04 voor meer informatie en advies op maat.