5% KORTING MET CODE: HBM5

Schuttingschermen en poorten

Ben jij op zoek naar een meer traditionele houten schutting? Een tuinhout schutting van Woodvision is dan een perfecte keuze. Met een groot assortiment en goede kwaliteit tuinhout zit er altijd een schutting bij voor jouw tuin. Alle schutting schermen zijn daarnaast perfect te combineren met verschillende houten poorten.

Schuttingschermen en poorten

Schuttingschermen en poorten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ons assortiment

Je vindt op onze website een ruim assortiment schutting schermen en poorten van verschillende materialen.

 

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

 

De schutting schermen en poorten van Woodvision zijn van goede kwaliteit en perfect voor in de tuin. Met deze materialen kan jij gerust aan de slag.

 

Woodvision

Woodvision heeft nog vele andere prachtige tuinartikelen voor in elke tuin. Zo hebben wij in ons assortiment ook: tuinverblijven, speeltoestellen, tuinmeubilair, accessoires of los tuinhout van Woodvision. Je vindt bij ons dus gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor in de tuin.

 

Bekijk alles van Woodvision >

 

Meer schuttingen

Zijn de Woodvision tuinschermen toch niet wat je zoekt? Geen probleem! je vindt in onze webshop nog veel meer schuttingen. Woodvision heeft nog vele andere prachtige schuttingen om uit te kiezen. Neem een kijkje bij: composiet schuttingen, hout beton schuttingen, natuurlijke schuttingen en grind- of steenschuttingen. Wil je toch liever een compleet houten schutting dan hebben wij naast de Woodvision schuttingen ook nog schutting bouwpakketten waar je direct na levering mee aan de slag kan gaan.

 

Bekijk meer schuttingen van Woodvision >

Bekijk onze schutting bouwpakketten >

 

Voordelen van Houtenbouwmaterialen.nl

Bij ons ben je zeker van goede kwaliteit producten en de service die je hierbij mag verwachten. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Online bestellen is wel zo makkelijk en al helemaal met bouwmaterialen. Wij bezorgen jouw bestelling gemakkelijk aan huis zodat jij je kan focussen op je bouwproject.  Met een overzichtelijk en ruim assortiment vind je alles wat je nodig hebt.

 

Lees meer over Houtenbouwmaterialen.nl >

 

Deskundig advies van specialisten

Onze medewerkers helpen je graag met vragen. Met deskundig advies helpen we jou met het uitzoeken van de perfecte artikelen en hoe je deze kan gebruiken zodat jij goed aan de slag kan gaan. Neem dus gerust contact op met één van onze medewerkers voor al je vragen.   

 

Neem contact op >

 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties