DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Hout beton schuttingen
Hout beton schuttingen

Bij een hout beton schutting kan je zelf gemakkelijk de opbouw van je schutting bepalen. Met een betonnen frame zorg je voor een stevige schutting die je zelf kunt vullen. Je kunt hier een standaard houten schutting tussen plaatsen voor de hout en betonlook, maar je kunt ook kiezen voor verschillende platen zoals betonplaten. Een hout beton schutting is erg onderhoudsarm en blijft lang mooi.

Hout beton schuttingen

Hout beton schuttingen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ons assortiment

In ons assortiment vind je alles om zelf een mooie hout beton schutting neer te zetten. bestel de producten die bij jouw tuin passen voor de perfecte schutting.

 

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Hout beton schuttingen zijn van top kwaliteit en perfect voor in de tuin. Jij kan aan de slag met goed materiaal.

 

Woodvision schuttingen

Woodvision heeft niet alleen hout beton schuttingen. Het merk heeft nog vele andere schuttingen waar je uit kunt kiezen. neem ook een kijkje bij de Grind- en steen schuttingen, composiet schuttingen, natuurlijke schuttingen, houten schuttingen en hekken. Er is voor iedere tuin een passende schutting. 

 

Woodvision

Naast de schuttingen van Woodvision zijn er nog meer prachtige Woodvision producten. Neem een kijkje in onze webshop voor meer tuinproducten zoals: tuinverblijven, speeltoestellen, tuinmeubilair of accessoires. Woodvision heeft ook los tuinhout zodat je zelf iets moois kunt maken.

 

Bekijk alles van Woodvision >

 

Meer schuttingen

Wil je nog meer keuze in schuttingen? Dat kan, naast het assortiment aan Woodvision schuttingen bieden wij ook complete schutting pakketten aan. Met weinig voorbereiding en zonder gedoe heb je zelf gemakkelijk een schutting geplaatst. Je kunt de schutting pakketten krijgen in verschillende houtsoorten zodat er altijd een schutting is voor jouw tuin.

 

Bekijk meer schuttingen >

 

Voordelen van Houtenbouwmaterialen.nl

Wij staan bekend om onze kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs en deskundig advies voor iedereen. Je bestelt eenvoudig online alles wat je nodig hebt om jouw droom schutting te plaatsen. Je bent bij ons zeker van goede kwaliteit zodat jij gerust bezig kan in de tuin. De  bestelling wordt eenvoudig bij jou thuis geleverd. Schuttingen bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop.

 

Lees meer over Houtenbouwmaterialen.nl >

 

Deskundig advies van specialisten

Wij helpen je graag met al je vragen. Neem contact op met één van onze medewerkers voor deskundig advies. Zo weet jij precies wat je nodig hebt voor jouw klus en hoe je hier het beste mee aan de slag kan gaan.

 

Neem contact op >

 

 

 

 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.