DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Toebehoren
Toebehoren

Binnen de webshop van Hout en Bouwmaterialen vind je meerdere gipsplaat toebehoren. De toebehoren zorgen ervoor dat jouw klus helemaal compleet wordt gemaakt en dat je deze gemakkelijk kunt voltooien. Naar wat voor soort toebehoren je ook op zoek bent, binnen ons uitgebreide assortiment kom je altijd tot je recht.

Toebehoren

Toebehoren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Gips nadenband rol 90m1
  Gips nadenband rol 48 mm breed 90 meter lengte
  € 12,95
   
 2. Ivana gipsplaatschroeven 3.9x25 200st.
  Ivana gipsplaatschroeven 3.5x25 200st.
  € 6,88
   
 3. Ivana gipsplaatschroeven 3.9x35 1000st.
  Ivana gipsplaatschroeven 3.5x35 1000st.
  € 20,73
   
 4. Ivana gipsplaatschroeven 3.9x25 200st.
  Ivana gipsplaatschroeven 3.5x35 200st.
  € 7,18
   
 5. Ivana gipsplaatschroeven 3.9x25 1000st.
  Ivana gipsplaatschroeven 3.9x25 1000st.
  € 20,73
   
 6. Knauf uniflott 5kg
  Knauf uniflott 5kg
  € 19,07
   

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Verschillende producten

Naar welke soort toebehoren je ook op zoek bent voor bij jouw klus, je vindt ze binnen ons assortiment. Met gips nadenband plak je de naden tussen gipsplaten, dat voorkomt dat er scheuren in het stucwerk ontstaan. Zo houd je de afwerking strak en netjes en zorg je ervoor dat het resultaat gedurende lange tijd een mooie uitstraling blijft houden.

 

Gipsplaatschroeven

De gipsplaatschroeven uit het aanbod van Hout en Bouwmaterialen zijn zwart gefosfateerd. Dat zorgt ervoor dat er geen roest optreedt na het sausen of stucen.

Poedermateriaal

Wanneer je tot slot jouw gipsplaten wilt gaan afvoegen door middel van poedermateriaal, is Uniflott een uitstekende keuze. Uniflott staat bekend als hoogwaardig poedermateriaal en is bestemd voor de handmatige afwerking van meerdere soorten gipsplaten. Uniflott kun je op HRAK-kanten en HRK-kanten toevoegen zonder voegband. Bij AK-kanten is het wel nodig om een voegband te gebruiken.

 

Maak jouw klus helemaal af

Wanneer je in de weer bent met gipsplaten, is het belangrijk dat je ook de juiste toebehoren gebruikt. Aan de hand van de toebehoren van Hout en Bouwmaterialen zorg je ervoor dat het eindresultaat van jouw verbouwing of aanpassing in huis een strakke uitstraling blijft behouden. Zo kun je met een tevreden gevoel terugkijken op jouw klus.

 

Neem gerust contact op

Heb je de juiste gipsplaten toebehoren gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen. Heb je nog een vraag over de benodigde producten voor bij jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou zoeken we graag de best geschikte producten en toebehoren uit, zodat jij snel aan de slag kunt.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.