7,5% KORTING MET CODE: HBM75

Eiken vloerdelen en wanddelen

Eiken vloerdelen maken jouw vloer tot een prachtig natuurlijk en duurzaam geheel. De vloerdelen zijn gegroefd, waardoor ze gemakkelijk in elkaar vallen. Hierdoor is dus ook gemakkelijk een strakke vloer te realiseren. Deze eiken planken zijn ook te gebruiken als dakbeschot of als wanddelen.

Eiken vloerdelen en wanddelen

Eiken vloerdelen en wanddelen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Eiken dakbeschot / vellingdelen gedroogd 19x145x3000mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Eiken dakbeschot / vellingdelen gedroogd 19x145x3000mm
  € 33,57
   
 2. Eiken dakbeschot / vellingdelen gedroogd 19x145x3000mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Eiken vloerdelen/vellingdelen gedroogd rondom geschaafd 27x260x2600mm
  € 62,27
   

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Eiken vloerdelen kenmerken

Eiken vloerdelen staan bekend om hun natuurlijke schoonheid en robuuste uitstraling. Het hout wordt met zorg geselecteerd en vervaardigd tot hoogwaardige vloerplanken die een leven lang meegaan. De warme tinten en unieke nerven van eikenhout voegen een vleugje authenticiteit toe aan elke ruimte.

 

Variëteit in afwerking en stijl

Onze eiken vloerdelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen om aan elke smaak en interieurvoorkeur te voldoen. Ze zijn rondom geschaafd, om splinters te voorkomen. Creëer een tijdloze sfeer in jouw woning met de warmte van eikenhout.

 

Eenvoudig in onderhoud

Met eiken vloerdelen van Hout en Bouwmaterialen.nl geniet je niet alleen van een prachtige vloer, maar ook van eenvoudig onderhoud. Onze vloeren zijn behandeld met hoogwaardige beschermende lagen, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en gemakkelijk te reinigen zijn. Zo blijft jouw vloer er jarenlang als nieuw uitzien. Vraag onze medewerkers over advies over de juiste olie of beits voor jouw vloer.

 

Bestel jouw eiken vloerdelen online

Bij Hout en Bouwmaterialen.nl streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan jouw wensen en verwachtingen. Ontdek onze eiken vloerdelen en transformeer jouw ruimte tot een mooi geheel. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een vloer die niet alleen spreekt van vakmanschap, maar ook van tijdloze klasse.

 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties