5% KORTING MET CODE: HBM5

Gipsplaten

Gipsplaten online kopen? Als je van plan bent om een flinke verbouwing te starten, dan is de kans groot dat je gipsplaten gaat gebruiken. Of het nou het plaatsen van een nieuwe scheidingswand betreft of het verbouwen van jouw badkamer of zolder: gipsplaten komen in elke ruimte perfect tot hun recht. Het plaatmateriaal is eenvoudig te plaatsen en geeft altijd een strak resultaat. Dat is ook direct de reden wat dit plaatmateriaal zo populair maakt. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan diverse soorten gipsplaten. Zo heb je de keuze uit gipsplaat AK, WR en RK. De gipsplaten zijn van topkwaliteit en zeer scherp geprijsd.  

Gipsplaten

Gipsplaten van gipskarton

Gipsplaten zijn vervaardigd uit gipskarton. Vandaar ook dat gipsplaten vaak gipskartonplaat, gipskarton of Gyproc-plaat genoemd worden. De platen worden voornamelijk gebruikt voor het monteren en afwerken van plafonds en wanden. Het plaatmateriaal is zeer licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. Daarnaast zijn gipsplaten vrij stevig, brandwerend en gemakkelijk in het onderhoud. Al deze eigenschappen maken gipsplaten tot zeer geliefd plaatmateriaal om mee te werken.

 

Soorten gipsplaten RK, WK en AK

Ons assortiment bevat diverse soorten gipsplaten: RK, WK en AK. Wanneer je aan de slag gaat met jouw bouwproject, dien je een keuze te maken met welke platen van gipskarton je gaat werken. Bij ons heb je hierbij dus de keuze uit drie soorten gipsplaten: gipsplaten met een ronde kant (RK), gipsplaten met een afgeschuinde kant (AK) en gipsplaten met een facet kant (WK). Welke type gipsplaat je dient te gebruiken is afhankelijk van de klus. Zo hoeft de gipsplaat met de ronde kanten niet afgewerkt of gesmeerd te worden. Bij de gipslaat met afgeschuinde kant is dit wel het geval. Wil je een naadloos plafond of een wand zonder naden, dan kun je het beste gebruik maken van de gipsplaat AK. Voor advies over het gebruik van gipsplaten kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Toepassing gipsplaten

Door het lichte gewicht en het gebruiksgemak zijn gipsplaten geschikt voor vele doeleinden. Zo worden ze vooral gebruikt voor het plaatsen van een plafond of een wandje. Hieronder volgt een kort overzicht met de toepassingen van gipswanden:

  • Scheidingswanden en voorzetwanden
  • Gipsplaten voor verlaging van plafond
  • Gyproc plafond plaatsen
  • Plaatsen van spotjes in het plafond

 

Gipsvezelplaten online kopen

Heb je snel gipsvezelplaten en toebehoren nodig voor jouw bouwproject in huis? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan gipsplaten hierboven en bestel direct jouw gewenste plaatmateriaal. Je bent verzekerd van materiaal van topkwaliteit en dat voor de scherpste prijs. Kun je eerst wel wat advies gebruiken voordat je het plaatmateriaal aanschaft? Wij zijn er voor jou! Neem in dat geval direct contact met ons op en wij voorzien je van deskundig advies.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties