5% KORTING MET CODE: HBM5

Gipsplaten 9,5 mm

Op deze pagina vind je de gipsplaten van 9,5mm uit onze webshop. Deze 9,5mm gipsplaten zijn er in meerdere varianten bij Hout en Bouwmaterialen, waardoor je bij ons altijd het soort gipsplaat vindt waar je naar op zoek bent. Gipsplaten kunnen van pas komen bij allerlei soorten verbouwingen en zijn dus geschikt voor meerdere doeleinden.

Gipsplaten 9,5 mm

Gipsplaten 9,5 mm

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Gipsplaat RK 9.5mm 200x60cm
  Knauf Gipsplaat RK 9.5mm 200x60cm
  € 5,19
  € 4,32 / m2
 2. Gipsplaat RK 9.5mm 300x60cm
  Knauf Gipsplaat RK 9.5mm 300x60cm
  € 7,79
  € 4,33 / m2

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Eigenschappen gipsplaten 9,5 mm

De kern van gipsplaten bestaat uit gips en de dikte is dus 9,5 mm. De voor- en achterkant zijn voorzien van een speciaal karton. Dit laatste element zorgt voor meer stevigheid bij deze platen. De gipsplaten worden gebruikt bij het afwerken van wanden en plafonds en zijn relatief makkelijk te plaatsen.

 

Andere gipsplaten

De gipsplaten uit de webshop van Hout en Bouwmaterialen hebben verschillende diktes. Dat zorgt ervoor dat jij al gauw de geschikte platen kunt vinden voor de klus in of rondom jouw huis. Is de 9,5mm variant niet degene waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ook eens de gipsplaten van 12,5 mm. Ook voor meerdere toebehoren kun je bij ons terecht.

 

Verschillende afmetingen

Hoewel de diktes hetzelfde zijn bij de 9,5 mm gipsplaten, vind je wel meerdere afmetingen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor de volgende soorten 9,5 mm gipsplaten:

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Omdat dit gecombineerd wordt met scherpe prijzen, kun je bij ons optimaal profiteren van een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Zo kun je tegen ieder budget stevige gipsplaten bij ons kopen.

 

Neem gerust contact op

De gipsplaten 9,5 mm bestel je gemakkelijk en snel online in onze webshop. Heb je nog vragen over één van de gipsplaten? Neem dan contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar het best passende materiaal voor bij jouw klus. Ook voor vragen met betrekking tot één van onze overige producten, staan onze medewerkers graag voor je klaar.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties