10% KORTING MET CODE: HBM10 en
12,5% AFHAALKORTING MET CODE: AFHALEN

Gaaspaneel

Gaaspaneel kopen voor de beste prijs? Wij hebben een ruim assortiment aan bouwstaal, waaronder bouwstaalmatten en wapeningstaal. Gegalvaniseerd of onbehandeld. Het gaaspaneel kan gebruikt worden als wapening in beton, maar ook als erfafscheiding.

Gaaspaneel

Gaaspaneel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Gaaspaneel Ø3,8 / 10x10cm / 180x180cm
  Gaaspaneel Ø3,8 / 10x10cm / 180x180cm
  € 22,95
   
 2. Gaaspaneelklem Zink-Magnes. 50X20X2Mm Voor 5Mm Gaas
  Zink-magnesium Gaaspaneelklem 5mm per stuk
  € 0,49
   
 3. Gaaspaneelklem Zink-Magnes. 50X20X2Mm Voor 6Mm Gaas
  Zink-magnesium gaaspaneelklem 6mm per stuk
  € 0,49
   

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Gaaspaneel toepassing

Voor de wapening van beton is gaaspaneel onmisbaar. Deze matten van bouwstaal zorgen voor versteviging van de totale constructie, vooral in betonvloeren en in de fundering. Door het gebruik van matten van gaaspaneel creëer je een stevige ondergrond om vloerverwarming op aan te brengen. Gaaspaneel kan gebruikt worden als versteviging van funderingen, losse (beton) delen en elementen en natuurlijk betonvloeren. Door bouwstaal toe te voegen ontstaat er een enorm sterke combinatie die de levensduur van de constructie aanzienlijk verhoogt. Het gebruik van bouwstaal is dan ook altijd aan te raden.

 

Wat is het verschil tussen onbehandeld en gegalvaniseerd gaaspaneel?

Bij ons kun je kiezen tussen gegalvaniseerde en onbehandelde bouwstaalmatten. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen beide? Het verschil zit hem vooral in de afwerking. Onbehandelde bouwstaalmatten zullen gaan roesten. De roestkleur kan doortrekken in de betonconstructie.

Als de betonconstructie in het zicht komt of als er natuursteen op wordt aangebracht, is het aan te raden om gegalvaniseerde draadmatten te gebruiken. Gegalvaniseerde bouwstaalmatten roesten namelijk niet. 

 

Hoge kwaliteit & uitstekende service

Ook als het gaat om bouwstaal leveren wij de hoogste kwaliteit. Zo krijg je gegarandeerd gaaspaneel en wapening van hoge kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit staan wij ook bekend om onze snelle levering van bouwstaal en uitstekende service.

Heb je vragen over het gebruik van gaaspaneel? Twijfel je tussen de verschillende soorten bouwstaal? Of wil je weten hoeveel bouwstaal je nodig hebt? Onze deskundige medewerkers helpen je graag door persoonlijk advies te geven. Bel gerust naar 0512 - 36 49 04 voor vrijblijvend advies.

Kortom, wij zijn hét adres voor het kopen van bouwstaal. Ook gaaspaneel toebehoren zoals afstandhouders en vlechtdraad zijn terug te vinden in ons assortiment.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties