10% ZOMER KORTING MET CODE: HBM10

Ubiflex loodvervanger

Ubiflex loodvervanger kopen? Deze loodvervanger is milieuvriendelijker dan traditioneel daklood, maar zeker niet minder duurzaam. Zo kun je bijvoorbeeld Scaflex en Ubiflex loodvervangers op deze pagina vinden. Ook voor grotere hoeveelheden kun je binnen onze webshop terecht. Door ons uitgebreide assortiment, vind je altijd het soort loodvervanger dat jij nodig hebt.

Ubiflex loodvervanger

Ubiflex loodvervanger

74 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Ubbink Ubiflex high tack kit 290ml
  Ubbink Ubiflex high tack kit 290ml
  € 11,95
   

74 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Ubiflex loodvervanger voordelen

Er zijn veel verschillende voordelen van het gebruik van loodvervangers. De loodvervangers zijn over het algemeen bijvoorbeeld goed vervormbaar. Daarnaast worden loodstrepen over het algemeen voorkomen en is de verwerking eenvoudig. Bovendien zijn bij loodvervangers grote rollengtes mogelijk. Eén van de voordelen van loodvervangers die altijd benoemd wordt, is dat het een milieuvriendelijk product is. Kortom, de voordelen:

 • Grote lengtes, laag gewicht
 • Makkelijk en snel te verwerken en vervormbaar
 • Voordeliger dan lood
 • Niet schadelijk voor mens en milieu
 • Ongevoelig voor diefstal
 • Logen niet uit

 

Loodvervanger eigenschappen

De loodvervangers zijn bedoeld ter reparatie van goten, dakgoten, waterafvoeren van zink en meer. De eigenschappen van de loodvervangers zijn verder hetzelfde als de eigenschappen van lood zelf, met dus als voordeel dat loodvervangers bekend staan als een duurzaam product. De loodvervangers zijn daarnaast gemakkelijk te combineren met aluminium koper en zink.

 

Ubiflex standaard en Ubiflex ribbel

De verschillen tussen Ubiflex Standaard en Ribbel zijn de toepassing en verwerking. Ubiflex Standaard pas je toe in de gevel, terwijl je met Ubiflex Ribbel waterdichte dakaansluitingen maakt.

 

Loodvervanger kit

Voor de juiste afwerking van de klus waarbij je de loodvervanger gaat gebruiken, is het een goed idee om Shell Tixophalte kit mee te bestellen. Dit product wordt gebruikt als kleefstof bij het aanbrengen van isolatieplaten en kan ook worden toegepast als vullingsmiddel in verticale voegen. De Shell Tixophalte kleeft zelfs onder water en is dus zelfs bij volledig natte omstandigheden goed te gebruiken.

 

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van zeer goede kwaliteit zijn. Doordat dit wordt gecombineerd met scherpe prijzen, profiteer je bij ons van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Zo kun je tegen een zachte prijs jouw klus in of rond het huis voltooien.

 

Advies op maat

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van loodvervanger? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten, kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte producten. Op die manier weet je zeker dat je jouw klus tot een succesverhaal kunt maken.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties