7,5% KORTING MET CODE: HBM75

Binnendeurkozijnen

Op zoek naar binnendeurkozijnen van topkwaliteit? Bekijk ons huidige aanbod meranti en grenen/vuren kozijnen. Hierin hang je de zwaarste stompe- en opdekdeuren op. Bestel eenvoudig in onze webshop en laat bij je thuis afleveren. Door onze grote voorraad kan het bijna altijd snel geleverd worden.

Binnendeurkozijnen

Binnendeurkozijnen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Binnendeurkozijn grenen stomp 56x115mm zwart gegrond - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Binnendeurkozijn grenen stomp 56x115mm zwart gegrond
  € 89,53
   
 2. Binnendeurkozijn grenen opdek 56x114mm gegrond

  -10%

  Binnendeurkozijn grenen/vuren opdek 56x114mm gegrond
  Special Price € 53,55 Regular Price € 59,50
   
 3. Binnendeurkozijn grenen stomp 56x114mm 2x gegrond

  -10%

  Binnendeurkozijn grenen/vuren stomp 56x114mm 2x gegrond
  Special Price € 53,55 Regular Price € 59,50
   
 4. Binnendeurkozijn grenen stomp 56x90mm gegrond
  Binnendeurkozijn grenen/vuren stomp 56x90mm gegrond
  € 53,03
   
 5. Binnendeurkozijn meranti stomp 56x115mm gegrond - Hout en Bouwmaterialen - 2023

  -15%

  Binnendeurkozijn meranti stomp 56x115mm gegrond
  Special Price € 61,47 Regular Price € 72,32
   

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Wat zijn binnendeurkozijnen

De naam spreekt eigenlijk al voor zich. Een binnendeurkozijn is het frame, oftewel kozijn, waar we een deur in ophangen. Zo weet je zeker dat de deur stabiel hangt, niet kan verzakken, maar ook dat de deur de ruimte goed afsluit. Een binnendeurkozijn heeft dan ook een isolerende functie.

 

Binnendeurkozijn opdek

Over isolerende functie gesproken. Vooral binnendeurkozijnen voor opdekdeuren zijn isolerend. Opdekdeuren vallen namelijk niet volledige in het kozijn, maar óp het kozijn. Hierdoor is de ruimte extra goed afgesloten.

In onze webshop vind je opdek binnendeurkozijnen in verschillende afmetingen, namelijk:

 

Binnendeurkozijn stomp

Heb je stompe deuren? Dat geeft vaak een prachtig klassiek gezicht. Hiervoor heb je speciale stompe binnendeurkozijnen nodig. Ook deze vind je in onze webshop in verschillende afmetingen:

 

Verschil grenen/vuren en meranti

In onze webshop kun je kiezen tussen grenen/vuren kozijnhout en meranti kozijnhout. Het verschil zit hem met name in de prijs en kwaliteit. Ons grenen en vuren kozijnhout is van topkwaliteit. Het is zeer geschikt om zware deuren aan te hangen. Gebruik het je dit kozijnhout buiten? Dan zul je het moeten behandelen met bijvoorbeeld impregneervloeistof  en/of beits. Meranti is een hardhout soort. Dat betekent dat het behandelen van deze kozijnen niet noodzakelijk is.

 

Overig kozijnhout

Wat heb je nog meer nodig om jouw project compleet te maken? Bijvoorbeeld kozijnprofielen of plinten en latten? Door onze enorme voorraad leveren we altijd snel. Ga naar onze overzichtspagina kozijnhout om meer te lezen en ons volledige aanbod te bekijken.

 

Ga naar overzicht kozijnhout >

 

Neem contact op

Twijfel je nog over het de juiste binnendeurkozijnen? Neem dan contact met ons op! Ook voor vragen over één van onze andere producten kun je altijd bij onze medewerkers terecht. Samen met jou zoeken we graag naar de meest geschikte producten. Zo weet je zeker dat je op een effectieve manier aan jouw klus kunt beginnen.

 

Neem contact op > 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties