DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Grind- en steenschuttingen
Grind- en steenschuttingen

Een grind- of stenen schutting is een mooi alternatief voor de standaard houten schuttingen. Je hebt hier een mooie combinatie van houten palen met metalen korf schermen die je zelf kunt vullen. Elk soort steen of grind is te gebruiken en geeft de schutting de look die jij wilt.

Grind- en steenschuttingen

Grind- en steenschuttingen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ons assortiment

In ons assortiment vind je verschillende schuttingen speciaal voor gebruik met grind of voor stenen. 

 

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

De schuttingen zijn van goede kwaliteit en makkelijk in gebruik. Met deze producten werk jij met zekerheid in de tuin. 

 

Woodvision

Naast de grind- en steen schuttingen heeft Woodvision nog vele andere tuin producten die je in ons assortiment kan vinden. Je kan op onze webshop shoppen voor prachtige tuinhout producten zoals: speeltoestellen, tuinverblijven, tuinmeubilair, accessoires. Als je echt zelf aan de slag wilt gaan kan je ook altijd los tuinhout van Woodvision kopen.

 

Bekijk alles van Woodvision >

 

Woodvision schuttingen

Er zijn niet alleen grind- en steen schuttingen van Woodvision. Dit merk heeft nog veel meer andere schuttingen en hekken voor iedere tuin. Neem een kijkje bij de verschillende andere schuttingen: Composiet schuttingen, hout beton schuttingen, natuurlijke schuttingen, houten schuttingen en verschillende hekken. Zo is er altijd een perfecte schutting voor jouw tuin. 

 

Meer schuttingen

Toch niet genoeg keuze in het assortiment van Woodvision? Op onze webshop vind je nog veel meer schuttingen die niet van Woodvision zijn. Kies bijvoorbeeld een handig schutting pakket. Zo kun je met minimale voorbereiding zelf gemakkelijk een schutting plaatsen. Deze pakketten zijn te krijgen in verschillende soorten hout. 

 

Bekijk meer schuttingen >

 

Voordelen van Houtenbouwmaterialen.nl

Bestel je schuttingen bij ons eenvoudig op de website en dat voor een goede prijs. Je bent bij ons zeker van top kwaliteit producten, goede service en natuurlijk een gemakkelijke levering bij jou thuis, zodat jij je kan focussen op je klus. Alles wat je nodig hebt voor in de tuin kan je vinden in ons overzichtelijke assortiment.

 

Lees meer over Houtenbouwmaterialen.nl >

 

Deskundig advies van specialisten

Wij vinden het belangrijk dat jij alle informatie kunt krijgen die je nodig hebt. Daarom staat ons deskundige personeel altijd voor je klaar. Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte product voor jouw klus en hoe je hier het beste mee aan de slag kan gaan. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers en stel je vraag.    

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.