7,5% EXTRA KORTING MET CODE: HBM75

Woodvision

Woodvision

Woodvision

20/12/2021

De producten van Woodvision maken jouw tuin helemaal af. Dankzij de goede kwaliteiten van Woodvision, zoals duurzaamheid en betrouwbaarheid zorg je er niet alleen voor dat je tuin er fantastisch uitziet. Je zorgt er ook voor dat je tuin er fantastisch uit blijft zien. De tuinproducten van Woodvision gaan namelijk extra lang mee. Daarnaast zijn de producten van Woodvision makkelijk te monteren en te gebruiken. Wat wil een mens nog meer? Dus ben je op zoek diverse tuinhoutproducten, zoals schuttingen, speeltoestellen, tuinmeubilair, tuinhout, tuinoverkappingen en meer? Dan ben je hier op het juiste adres.

Bekijk onze Woodvision producten

 

Wat is Woodvision?

Woodvision is een bedrijf gevestigd in Kampen dat gespecialiseerd is in tuinhoutproducten. Het is opgericht met een visie en die visie is “het buitenleven voor iedereen zo optimaal mogelijk te laten zijn door middel van onze tuinhoutproducten”. Dankzij hun jarenlange ervaring en de passie voor hout kunnen wij vandaag de dag genieten van tuinhoutproducten van de hoogste kwaliteit. Zo worden de tuinhoutproducten van Woodvision elke procesfase gecontroleerd op fouten.

 

Accessoires

Ga naar accessoires >

Schuttingen en hekken

Ga naar schuttingen en hekken >

Speelassortiment

Ga naar speelassortiment >

Tuinhout

Ga naar tuinhout >

Tuinmeubilair

Ga naar tuinmeubilair >

Voordelen van Woodvision

De producten van Woodvision zijn zeer populair in Nederland en België. Hierdoor kunnen we genieten van vele voordelen die gepaard gaan met een Woodvision product.

  • Passie voor hout

Dankzij hun passie voor hout is Woodvision zo groot geworden zoals ze vandaag de dag zijn. We hebben namelijk al eerder benoemd dat Woodvision wordt gekenmerkt door verschillende voordelen. Deze voordelen hebben ze te danken aan hun onuitputtende passie voor hout.

 

  • Elke jaar weer nieuwe producten

Bij Woodvision hoef je niet bang te zijn dat je achterloopt op de nieuwste trends. Aan de hand van die nieuwste trends komt Woodvision elk jaar weer met nieuwe producten en toepassingen. Hierdoor kun jij optimaal genieten van het buitenleven.

 

  • Hoge kwaliteit

Ga je voor een Woodvision schutting? Of toch een Woodvision speeltoestel? Of toch die Woodvision deur? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wat alle producten van Woodvision gemeen met elkaar hebben is dat deze producten van hoge kwaliteit zijn. Zo worden de producten van Woodvision elke processtap gecontroleerd op: maatvoering, constructie, beschadigingen, de juiste verpakking en de wijze van transport.

 

  • Groot aanbod

Bij Woodvision komt het bijna nooit voor dat iemand zijn of haar wens niet kan vinden. Dit komt doordat Woodvision een groot aanbod heeft van maar liefst 6.500 tuinhoutproducten. Woodvision breidt deze collectie elk jaar weer uit door het toevoegen van nieuwe producten.

 

  • Gecertificeerd

Naast een passie voor hout zet Woodvision zich in voor een duurzame wereld. Het hout van Woodvision komt daarom uit speciaal aangelegde productiebossen. In deze bossen worden meer bomen geplant dan gekapt. De bomen in zulke bossen worden dicht op elkaar geplant. Hierdoor onttrekt zo’n bos veel CO2 uit de lucht. Ook staat Woodvision bekend omdat zij verschillende certificaten hebben voor onder andere duurzaamheid, zoals: FSC, PEFC, KOMO en CE-normering.

 

Assortiment Woodvision producten

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we een uitgebreid assortiment aan Woodvision producten. We hebben daarom producten voor hem, haar en zelfs ook voor kinderen. Van schuttingen tot aan overkappingen en van tuinmeubilair tot aan speeltoestellen. Kortom een ruim assortiment aan Woodvision producten.

Bekijk al onze Woodvision producten

 

Accessoires

Onder de categorie accessoires vallen verschillende producten, zoals producten voor daken, complete deuren, ramen, hang en sluitwerk, wanden en houtbehandelingsproducten.

Bekijk alle Woodvision accessoires

 

Daken

Ben je met een schuur bezig en heb je materiaal nodig voor het dak? Neem dan een kijkje tussen Onze Woodvision dakproducten. Hier vind je namelijk alles voor je dak. Van aluminium daktrim sets tot aan dakpanplaten in verschillende kleuren en van dakgoten tot aan hemelwaterafvoer producten.

Ga naar daken

 

Deuren

Ook de kant-en-klare deuren van Woodvision zijn van zeer hoge kwaliteit en met ons ruime aanbod zit er vast één tussen voor jou. We hebben namelijk dubbele Woodvision deuren, maar ook enkele. Beide te verkrijgen met of zonder ruiten en in verschillende houtsoorten.

Bekijk onze Woodvision deuren

 

Hang- en sluitwerk

Woodvision zorgt niet alleen voor de grote functionele producten, maar zorgt ook voor kleinere handige producten. Denk bijvoorbeeld aan deurklinken, privacy stroken, grond hendels, een poort duim en beslag.

Bekijk al het Woodvision hang- en sluitwerk

 

Houtbehandeling

Wil je dat je tuinhout nog langer mee gaat? Maak dan gebruik van de Woodvision houtbehandelingsproducten. Ons assortiment Woodvision houtbehandelingsproducten bestaat uit beits, impregneervloeistof, verf en coating.

Bekijk alle Woodvision houtbehandelingsproducten

 

Ramen

Als je bezig bent met een tuinhuis of schuur kan een raam natuurlijk niet ontbreken. Het maakt niet uit of je nu een kleine of een grote schuur maakt. We hebben namelijk een ruim assortiment aan Woodvision ramen. Bij ons kun je dus terecht voor uitzetramen, draai-kiepramen vaste ramen en lichtstraten van hoge kwaliteit.

Bekijk onze Woodvision ramen

 

Wanden

Je kunt bij ons ook terecht voor Woodvision wanden. Dit zijn complete van wanden van hoge kwaliteit. Ook zijn ze makkelijk en snel te bevestigen.

Ga naar alle Woodvision wanden

 

Schuttingen

Een schutting bepaalt in grote mate de uitstraling van je tuin. Is je schutting vergrijsd? Of zit die helemaal onder de groene aanslag? Dan valt het mooie van de tuin ook niet meer echt op. Op dat moment is het hoog tijd voor een nieuwe schutting. Gelukkig voor jou hebben we een ruim aanbod aan Woodvision schuttingen. Je kunt bij ons namelijk terecht voor composiet schuttingen, grind- en steenschuttingen, hekken en poorten, hout beton schuttingen, natuurlijke schuttingen en schuttingschermen.

Bekijk alle Woodvision schuttingen

 

Composiet schutting

Deze schuttingen zijn door de combinatie van hout en kunststof duurzaam en makkelijk in onderhoud. Daarnaast geniet je met de Woodvision composiet schuttingen nog steeds van een prachtig houtmotief. Ook zijn deze schuttingen makkelijk te combineren met palen, schermen en deuren.

Bekijk onze Woodvision composiet schuttingen

 

Grind- en steenschuttingen

Een grind- en steenschutting van Woodvision bestaat uit een combinatie van houten palen met metalen korf schermen. Deze schermen kun je zelf vullen met bijvoorbeeld steen of grind. Hierdoor kun jij je eigen look aan deze Woodvision schuttingen geven. Grind- en steenschuttingen zijn een mooi alternatief voor de welbekende houten schuttingen.

Bekijk onze Woodvision grind- en steenschuttingen

 

Hekken en poorten

Naast schuttingen hebben we ook hekken en poorten van Woodvision in ons assortiment. Met deze hekken en poorten creëer je een mooie afscheiding die nog jarenlang mee gaat. Het assortiment bestaat uit hekwerken met een kruis, rechte hekwerken en rechthekken met reliëf.

Bekijk onze Woodvision hekken en poorten

 

Hout beton schuttingen

Een houten beton schutting van Woodvision kan bestaan uit, je verwacht het niet, hout en beton, maar ook uit beton en betonplaten. Je hebt dus zelf de keuze of je liever hout gaat gebruiken of betonplaten. Ondanks wat je gebruikt krijg je een mooie robuuste schutting die jaren meegaat. Bij ons kun je terecht voor betonpalen zonder coating, tussen palen, eindpalen en betonplaten.

Bekijk onze Woodvision hout beton schuttingen

 

Natuurlijke schuttingen

Heb je liever een natuurlijke look in je tuin? Maak dan gebruik van de Woodvision natuurlijke schuttingen. Deze geeft namelijk een natuurlijke uitstraling en een goede sfeer aan je tuin. Ook zijn deze schuttingen vergeleken met andere schuttingen zeer makkelijk te plaatsen. Deze schuttingen bestaan uit matten. Bij ons kun je kiezen uit de volgende matten: boomschorsmatten, heidematten, rietmatten, schapenhekken en wilgentenenmatten.

Bekijk onze Woodvision natuurlijke schuttingen

 

Schuttingen en poorten

Wil je toch voor de meer traditionele schuttingen gaan? Dat kan natuurlijk en ook daarvoor ben je bij ons op het juiste adres. Door het grote assortiment aan tuinhout zit er altijd een schutting bij voor jouw tuin. In deze categorie vind je onder andere betonijzeren trellissen, plankenschermen, planken deuren, houten trelissen en tuinschermen.

Bekijk onze Woodvision schuttingen en poorten

 

Schutting accessoires

Tussen onze schutting accessoires van Woodvision vind je alles wat je nodig hebt voor het onderhoud en de afwerking van je woodvision schutting, zoals afdekkappen, beits profielsets, beslag en palensteunen.

Bekijk alle Woodvision schutting accessoires

 

Speel assortiment

In het assortiment van Woodvision vind je niet alleen maar spullen voor volwassenen. Nee, Woodvision heeft ook om de kleintjes gedacht en heeft daarom een ruim speel assortiment. Van accessoires, zoals glijbanen tot aan schommels en van speeltoestellen tot aan zandbakken.

Bekijk het hele Woodvision speel assortiment

 

Accessoires

Zoek je nog een leuk cadeautje voor je kleintje? Dan zit je hier helemaal goed. In deze categorie hebben we namelijk van alles waarmee we jouw kleintje kunnen opvrolijken. Denk bijvoorbeeld aan glijbanen, lachspiegels, schommels en nog veel meer. Neem zelf een kijkje en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk alle Woodvision speel accessoires

 

Picknicktafels kinderen

Mooi weer buiten? Gezellig buiten eten? Kinderen te klein voor de grote mensen tafel? Maak gebruik van de Woodvision picknicktafels voor kinderen. Deze compacte picknicktafels zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor verjaardagen en kinderfeestjes.

Bekijk onze Woodvision picknicktafels voor kinderen

 

Schommels

Heb je ruimte in je tuin voor een schommel? Dan raden we je aan om een Woodvision schommel te nemen, want bijna alle kinderen vinden schommels helemaal geweldig. Kinderen kunnen zich namelijk uren vermaken op een schommel. Daarnaast zijn de schommels van Woodvision van zeer hoge kwaliteit en makkelijk te monteren.

Bekijk onze Woodvision schommels

 

Speeltoestellen

Een speeltoestel in je tuin? Als de ruimte ervoor hebt zeggen wij: doen! De mogelijkheden voor een kind zijn namelijk eindeloos met een tuin speeltoestel van Woodvision. Een kind kan zich hier uren mee vermaken. Zo blijft je kind in beweging, komt die veel buiten en het is ook nog eens goed voor de algemene ontwikkeling. Daarnaast zijn speeltoestellen van Woodvision van zeer hoge kwaliteit, waardoor ze extra lang mee gaan.

Bekijk onze Woodvision speeltoestellen

 

Zandbakken

Net als met speeltoestellen kunnen kinderen zich uren vermaken met een zandbak. Onze Woodvision zandbakken zijn voorzien van een deksel en een zitbank. Zo hou jij de zandbak lekker schoon en kunnen je kinderen uitrusten van al dat spelen.

Bekijk onze Woodvision zandbakken

 

Tuinhout

Naast allemaal kant-en-klare producten heeft Woodvision natuurlijk ook los tuinhout te verkrijgen. Ideaal voor als je iets een keer moet vervangen of gewoon wat wil maken. Je kunt bij ons terecht voor Woodvision tuinhout, zoals constructiehout, tuinpalen, tuinplanken en vlonderplanken.

Bekijk al het Woodvision tuinhout

 

Tuinmeubilair

Wil je in je tuin wat meer leven brengen? Maak dan gebruik van het tuinmeubilair van Woodvision. Met dit meubilair zorg je er namelijk voor dat je tuin er mooi en levendig uitziet. Met ons ruime assortiment kun je je tuin inrichten zoals jij dat graag wilt. Bij het aanschaffen van Woodvision tuinmeubilair ben je gegarandeerd van goed duurzaam tuinmeubilair dat nog jaren mee gaat. Je kunt bij ons terecht voor bloembakken, pergola’s, tuinkasten en tuinmeubelen.

Bekijk al het Woodvision tuinmeubilair

 

Buitenverblijven

Wil je een plekje in je tuin waar je zomers lekker in de schaduw kunt zitten? Of wil je graag op een regenachtige dag nog een boekje lezen, terwijl je geniet van de buitenlucht? Deze mogelijkheid heb je met de overkappingen van Woodvision. Nog een pluspunt van een Woodvision overkapping is dat je je tuinmeubilair beter kan beschermen tegen regen door het simpelweg onder de overkapping te zetten. Bij ons heb je de keuze uit een buitenverblijf, paviljoen of een prieel. De buitenverblijven kun je in verschillende maten krijgen, maar ook in verschillende pakketten. Zo hebben wij de kant-en-klare pakketten en speciale pakketten voor de fanatieke doe-het-zelvers.

Bekijk alle Woodvision buitenverblijven

 

Hout en Bouwmaterialen

Bij Hout en Bouwmaterialen ben je op het juiste adres als het gaat om producten van Woodvision. We leveren deze duurzame producten van topkwaliteit namelijk graag, want we houden van blije gezichten. Ben je er nog niet helemaal over uit welk product bij je doel past? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend specialistisch advies. Daarnaast ben je ook altijd welkom in onze winkel.

  • Producten van topkwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Deskundig advies
  • Snelle en betrouwbare levering

 

Bekijk het (Woodvision) assortiment