10% ZOMER KORTING MET CODE: HBM10

Kruiwagens

Onze kruiwagens zijn gemaakt van hoogwaardig staal en ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Ontdek waarom onze stalen kruiwagens de ideale keuze zijn voor professionals en doe-het-zelvers.

Kruiwagens

Kruiwagens

1 product

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
  1. Kruiwagen Bak 85 liter Ivana
    Kruiwagen Bak 85 liter Ivana
    € 139,00
     

1 product

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Stalen kruiwagen

Onze stalen kruiwagens zijn gebouwd om lang mee te gaan. Het duurzame stalen frame en de robuuste constructie zorgen voor een maximale draagkracht en stabiliteit, waardoor je moeiteloos zware ladingen kunt verplaatsen. Of je nu bouwmaterialen, tuinafval of gereedschappen moet vervoeren, onze kruiwagens staan altijd paraat om de klus te klaren.

 

Snelle levering

Wij hebben de juiste kruiwagen voor jou. Met snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen wij ervoor dat jij snel aan de slag kunt met jouw projecten. Kies voor de betrouwbaarheid van kruiwagens van Houtenbouwmaterialen.nl!

 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties