DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Hang- en sluitwerk
Hang- en sluitwerk

In ons assortiment hang- en sluitwerk vind je kruishengen, kistovervallen en duimhengen in verschillende kleuren, maten en vormen. Alle producten in deze categorie zijn van absolute A-kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg scherp geprijsd. Na het bestellen kunnen wij de materialen altijd direct uit voorraad leveren, waardoor een snelle levering ook gegarandeerd is.

Hang- en sluitwerk

Kistovervallen

Wilt u een kust afsluiten met een hangslot? Dan worden er veelal kistovervallen gebruikt. Bij sommige kistovervallen kan ook een discusslot gebruikt worden als vergrendeling van de kist. In ons assortiment bieden wij kistovervallen in alle soorten en maten.

  

Kruishengen

Kruishengen worden vooral gebruikt bij tuinpoorten. Doorgaans krijgen tuinpoorten heel wat te verduren, waardoor het belangrijk is dat de poort stevig in zijn hengsels hangt. Ook het soepel open en dichtgaan van een tuindeur of luik is erg belangrijk, de hoogwaardige kruishengen in ons assortiment staan bekend om hun soepelheid. Daarnaast zijn ze ook erg robuust en kunnen ze tegen een stootje.

 

Duimhengen

Ook wanneer u op zoek bent naar een duimheng voor de bevestiging van bijvoorbeeld een schutting deur of poort ben u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse duimhengen van A-kwaliteit. Naast duimhengen moet u natuurlijk ook plaatduimen hebben om ze te monteren.

 

Hang- & sluitwerk specialist

HoutenBouwmaterialen is dé specialist voor al uw hang- en sluitwerk. Wilt u kistovervallen, duimhengen of kruishengen kopen? Dat kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij bieden de laagste prijs garantie voor al onze producten. Daarnaast geven onze deskundige medewerkers u graag advies over de verschillende producten in ons assortiment. 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.