DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Schroeven-Lariksschroeven
Schroeven-Lariksschroeven

Welke schroeven zijn geschikt voor jouw project met larikshout in de tuin? Bijvoorbeeld het bouwen van een schutting, plantenbak of een tuinhuisje? In onze webshop vind je schroeven geschikt voor verschillende doeleinden, zoals bevestigingsschroeven, potdekselschroeven en spaanplaatschroeven. Daarnaast bieden we schroeven van verschillende materialen aan, zoals rvs en verzinkte schroeven.

Schroeven-Lariksschroeven

Schroeven-Lariksschroeven

20 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

20 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

Potdekselschroef

Een potdekselschroef wordt ook wel een gevelschroef genoemd. Deze schroeven zijn ideaal om bijvoorbeeld schuttingen van larikshout of lariks rabatdelen te monteren. De potdekselschroef heeft een boorpunt, waarmee je hem makkelijk in het hout draait en het hout niet splijt. Daarnaast zie je freesribben in de schroef. Deze zorgen ervoor dat de kop van de schroef iets verzinkt én je ze vaak zonder voor te boren eenvoudig gebruikt.

De potdekselschroeven die je in onze webshop tegenkomt hebben een zwarte kop. Je kunt ze dus ook gebruiken op zwart hout. Een populaire, stijlvolle kleur in de tuin.

 

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven zijn, je raadt het al, zeer geschikt om spaanplaten te bevestigen! Maar je kunt er nog veel meer mee. Omdat het een dunne schroef is, met scherpe punt en diepe schroefdraad, draai je deze schroef ook moeiteloos in verschillende houtsoorten.

De platverzonken kop maakt onze spaanplaatschroef perfect zijn voor klussen met larikshout. Je kunt namelijk een uitsparing in het materiaal maken waar de schroefkop in valt en niet uitsteekt.

 

Bekijk onze spaanplaatschroeven

 

Wat is het verschil tussen rvs en verzinkt?

In ons aanbod vind je verschillende schroeven die geschikt zijn voor projecten buiten. Vaak zijn deze van roestvast staal (rvs) of verzinkt. Maar wat is eigenlijk het verschil?

Een verzinkte schroef is voorzien van een laagje zink. Dit zorgt ervoor dat de schroef beschermd wordt tegen weersomstandigheden. Een rvs schroef is een samengestelde schroef. Deze bestaat uit onder andere chroom en koolstof. Ook deze schroef is bestand tegen water.

Wanneer kies je nou welke schroef? Verzinkte schroeven zijn een stuk sterker dan rvs schroeven, maar rvs schroeven weer beter bestand tegen weersomstandigheden. Op basis daarvan kun je de afweging maken.

Larikshout

Wat heb je aan schroeven, als je er niks mee aan elkaar kunt schroeven? Bekijk nu ons volledige assortiment lariks tuinhout. Je vindt hier onder andere:

  • palen en regels
  • planken
  • schaaldelen
  • rabatdelen

Bekijk al ons larikshout

Contact

Heb je vragen over welke schroeven je het best kunt gebruiken voor jouw project? Neem gerust contact met ons op, dan nemen we het met je door. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00, maar je mag ons ook altijd een WhatsApp bericht of e-mail sturen.

Neem contact op

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.