DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Paalornamenten
Paalornamenten

Met paalkappen, of paalornamenten zoals ze ook wel eens genoemd worden, geef jij jouw project een ‘finishing touch’. In onze webshop vind je verschillende varianten, zodat je altijd een paalkap vindt die bij jouw stijl past. Ga je bijvoorbeeld voor een moderne, zwarte piramide paalkap? Of toch voor een rustieke verzinkte bol? Bekijk ons aanbod, bestel eenvoudig en ontvang deze binnen twee werkdagen bij je thuis.

Paalornamenten

Paalornamenten

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Paalornament bol op plaat verzinkt 7x7cm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Paalornament bol op plaat verzinkt 7x7cm
  € 4,11
   
 2. Paalornament bol op plaat verzinkt 9x9cm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Paalornament bol op plaat verzinkt 9x9cm
  € 5,60
   
 3. Paalornament piramide verzinkt 7x7cm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Paalornament piramide verzinkt 7x7cm
  € 3,62
   
 4. Paalornament piramide verzinkt 9x9cm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Paalornament piramide verzinkt 9x9cm
  € 4,53
   
 5. Paalornament piramide zwart 7x7cm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Paalornament piramide zwart 7x7cm
  € 5,45
   
 6. Paalornament piramide zwart 9x9cm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Paalornament piramide zwart 9x9cm
  € 6,37
   

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Eigenschappen paalkappen

Onze paalkappen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Ten eerste bieden we ze in verschillende vormen aan, namelijk een strakke piramide en een rustieke bolvorm. Daarnaast kun je kiezen tussen twee verschillende kleuren: neutraal verzinkt en zwart. Onze paalkappen zijn tot slot beschikbaar we twee verschillende afmetingen:

 

 • 7 x 7 cm
 • 9 x 9 cm

 

Wat is het verschil tussen RVS en verzinkt?

Om ervoor te zorgen dat materiaal niet roest, kiezen we voor roestvast staal (RVS) of verzinkt materiaal. Roestvast staal is materiaal dat uit een bepaalde samenstelling moet bestaan. Onze paalkappen zijn verzinkt, dat betekent dat het materiaal zelf misschien niet roest vast is, maar een laagje zink is aangebracht waardoor het alsnog niet gaat roesten. Dit is sterker dan RVS.

 

Toepassingen paalkappen

Wanneer gebruik je een paalkap of paalornament? De meest voordehandliggende toepassing is een tuinhek. Hiervoor wordt het dan ook meestal verkocht. In ons assortiment vind je verschillende palen waar de paalkappen precies op passen, kijk bijvoorbeeld naar:

 

 

In onze webshop vind je nog veel meer nog veel meer geïmpregneerde tuinpalen, in verschillende lengtes. Zo vind je altijd de meest voordelige optie voor jouw project, zoals een schutting, tuinhek, tuinhuisje, overkapping of iets heel anders.

 

Overig materiaal

Heb je nog ander materiaal nodig voor jouw project? Geen probleem. Houtenbouwmaterialen.nl is dé webshop op het gebied van constructies in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan bevestigingsmateriaal, olie, verf en beits om je project mee af te werken, maar ook gereedschap en allerlei soorten constructiehout.

 

Persoonlijk advies

Heb je vragen over onze producten of kun je advies gebruiken bij het project dat je wilt uitvoeren? Kom lang in onze fysieke winkel in Surhuisterveen voor een kop koffie en een praatje. Hier werkt namelijk een team gepassioneerde professionals die jou graag helpt bij de keuze van materialen. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.