DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Tuindeuren en ramen
Tuindeuren en ramen

Maak je een tuinhuisje, carport of ander bouwwerk buiten waar deuren en ramen in geplaatst moeten worden? Dan kun je dit natuurlijk zelf maken. Geen tijd? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare tuindeuren en -ramen, gemaakt van geïmpregneerd tuinhout. Zo plaats je snel ramen en deuren die jarenlang meegaan. Je hoeft ze zelfs niet te behandelen!

Tuindeuren en ramen

Tuindeuren en ramen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Douglas draai/kiep raam dubbel glas 84,4x120,4 cm - Hout en Bouwmaterialen - 2023

  -25%

  Douglas draai/kiep raam dubbel glas 84,4x120,4 cm
  Speciale prijs € 624,77 Normale prijs € 833,02
   
 2. Douglas/Lariks enkele glasdeur 91x201,5 cm - linksdraaiend - Hout en Bouwmaterialen - 2023

  -25%

  Douglas/Lariks enkele glasdeur 91x201,5 cm - linksdraaiend
  Speciale prijs € 583,12 Normale prijs € 777,49
   
 3. Douglas/Lariks enkele glasdeur 91x201,5 cm - rechtsdraaiend - Hout en Bouwmaterialen - 2023

  -25%

  Douglas/Lariks enkele glasdeur 91x201,5 cm - rechtsdraaiend
  Speciale prijs € 583,12 Normale prijs € 777,49
   

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Over onze tuindeuren en -ramen

De tuindeuren en -ramen die we in onze webshop aanbieden zijn gemaakt van geïmpregneerd tuinhout, zoals vuren en grenen. Impregneren zorgt ervoor dat het hout bestand is tegen alle weersomstandigheden. Zo weet je zeker dat jouw tuindeuren, -ramen en alle bijbehorende kozijnen lang mee gaan.

 • Geïmpregneerd tuinhout
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Duurzaam

 

Overig tuinhout

Naast tuindeuren en -ramen bieden wij nog veel meer tuinhout aan. Zo kun je eenvoudig al het materiaal bestellen dat je voor jouw project nodig hebt. Wat dacht je van de volgende producten:

Bekijk al ons tuinhout >

 

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Als we alleen tuinhout aanboden hadden we natuurlijk wel tuinhout.nl geheten. Je kunt dus ook al het andere hout en materiaal voor jouw project in onze webshop vinden. Van gipsplaten tot bevestigingsmateriaal en van gereedschap tot complete schuttingen. Wat je ook nodig hebt, wij helpen je verder.

Houd je niet van online shoppen, maar wil je het materiaal eerst zelf bekijken? Kom dan gerust naar onze handel in Surhuisterveen. Hier zijn ook altijd collega’s aanwezig die je met plezier adviseren over jouw klus en onze producten. Heb je een vraag over onze tuindeuren en -ramen, waar je niet per se voor langs hoeft te komen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Contact

Van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur zijn we telefonisch bereikbaar. Schikt dat moment niet om contact op te nemen? Dan mag je altijd een e-mail sturen of ons online contactformulier invullen. We helpen je graag verder!

Neem contact op > 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.