10% ZOMER KORTING MET CODE: HBM10

Tyleen koppelingen

Tyleen koppelingen zijn klemkoppelingen die specifiek gebruikt worden voor het koppelen van water tyleenslangen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende type koppelingen: tyleen pe koppelingen, tyleen pe t-stukken, tyleen pe verloopkoppelingen en tyleen pp buisklemmen. De bovenstaande koppelingen zijn bij ons allemaal verkrijgbaar. Bovendien zijn alle tyleen koppelingen uit ons assortiment van uitstekende kwaliteit, waardoor jij water tyleenslangen op de juiste manier kunt koppelen.

Tyleen koppelingen

Tyleen koppelingen

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen kopen tyleen koppelingen

Met tyleen koppelingen kun je dus water tyleenslangen gaan koppelen. Buiten het feit dat je veel verschillende tyleen koppelingen bij ons kunt kopen, geniet je van meerdere andere voordelen wanneer je in onze webshop bestelt. Daarbij kun je denken aan:

  • Uitstekende kwaliteit tyleen koppelingen
  • Scherpe prijzen
  • Meerdere afmetingen per variant

 

Meerdere toepassingen

Met aankoop van één van deze producten ben je verzekerd van hoogkwaliteit koppelingen, voorzien van het KIWA keurmerk. Hiermee zijn de koppelingen geschikt voor montage in drinkwaterleidingen. De tyleen koppelingen zijn toepasbaar op zowel de hdpe tyleen slangen als op de zpe tyleen slangen. Zo kun je de verschillende koppelingen uit de webshop van Hout en Bouwmaterialen op meerdere manieren gebruiken.

 

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Doordat we dit kunnen combineren met scherpe prijzen, geniet jij van een optimale prijs-kwaliteitverhouding bij het kopen van een tyleen kopppeling. Na bestelling doen wij ons best om het product zo snel mogelijk bij je te bezorgen, zodat je snel aan de slag kunt.

 

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over de verschillende tyleen koppelingen uit onze webshop? Dan kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen. Heb je nog een vraag over deze óf één van de andere producten uit onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte producten, die dienst kunnen doen tijdens jouw klus.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties