10% KORTING MET CODE: HBM10 en
12,5% AFHAALKORTING MET CODE: AFHALEN

Ramen

Zoek je kant-en-klare ramen voor je tuinhuis, blokhut of voor een ander project in de tuin? Kies voor onze lariks ramen met dubbel glas. Zo wordt de ruimte goed geïsoleerd en profiteer je van de positieve eigenschappen van deze duurzame houtsoort. De kozijnen zijn eenvoudig te behandelen en te verven.

Ramen

Ramen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eigenschappen lariks ramen

In onze webshop vind je kant-en-klare lariks ramen met dubbel glas. Zo kun je je tuinhuis, blokhut of welk project je maar uitvoert goed isoleren. De ramen kun je openen met de kiepstand, maar ook open draaien. Het zijn mooie grote ramen van 84,4 cm breed en 120,4 cm hoog. Ze laten dus verrassend veel licht binnen.

De kozijnen zijn van geschaafd en onbehandeld lariks hout. Dat betekent dat het nog goed te bewerken en te schilderen is, maar je niet bang hoeft te zijn voor splinters. Ga je het hout behandelen of schilderen? Let er dan wel op dat je dunne lagen aanbrengt, aangezien het gladde hout gevoelig is voor “druipers”.

  • dubbel glas, tochtrubbers en rvs beslag
  • kiep- en draaistand
  • 84,4 cm breed en 120,4 cm hoog
  • inbouwmaat: 79,4 cm breed en 113,9 cm hoog
  • geschaafd en onbehandeld lariks hout

 

Larikshout

Larikshout is sterk ten opzichte van grenen en vuren. Daarom gebruiken we dit veel als constructiehout. Het kan tegen een stootje en is dus ook geschikt voor constructies buiten huis. Behandeling is niet noodzakelijk, maar door weersomstandigheden kan het hout verkleuren. Dit geeft een natuurlijk look. Wil je liever de oorspronkelijke kleur behouden? Gebruik dan een olie met UV bescherming, zoals Restol Mat Naturel UV Extra.

 

Meer larikshout

Waar zijn de lariks ramen voor bedoeld? Ga je aan de slag met een tuinhuis, blokhut, schuur of iets heel anders? Dan is de kans groot dat je meer nodig hebt dan alleen een raam. In onze webshop vind je al het hout dat je nodig hebt voor jouw project. Denk hierbij aan palen, regels, schoren en (rabat)planken voor wanden, maar ook aan deuren en schroeven die geschikt zijn voor jouw project.

 

Bekijk alle larikshout producten

 

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl is dé webshop op het gebied van, je raadt het al, hout en bouwmaterialen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om te bouwen en verbouwen. Bestel gemakkelijk online en laat de producten bij je thuis bezorgen. Vanaf 750 euro is dit zelfs gratis.

Naast onze webshop vind je in Surhuisterveen onze winkel en magazijn. Je bent van harte uitgenodigd om hier eens binnen te lopen om kennis te maken of advies te vragen.

 

Contact

Heb je vragen over onze lariks ramen, andere producten of iets heel anders? Onze experts staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00.

 

Neem contact op

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties