DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Vuren vlotdelen
Vuren vlotdelen

Ben je op zoek naar mooie vlotdelen? Dan ben je bij Hout en Bouwmaterialen op het juiste adres. Met ons assortiment aan vlotdelen voorzie jij je gevel van een mooie nieuwe uitstraling. Deze planken zijn makkelijk in gebruik en te verkrijgen in verschillende lengtes, zowel onbehandeld als zwart geïmpregneerd. Daarnaast zijn onze vlotdelen een duurzame keuze.

Vuren vlotdelen

Vuren vlotdelen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Vuren vlotdelen onbehandeld 25x275x5000 mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Vuren vlotdelen onbehandeld 25x275x2500 mm
  € 10,13
  € 4,05 / meter
 2. Vuren vlotdelen onbehandeld 25x275x5000 mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Vuren vlotdelen onbehandeld 25x275x5000 mm
  € 20,25
  € 4,05 / meter
 3. Vuren vlotdelen zwart geïmpregneerd 25x275x2500mm
  Vuren vlotdelen zwart geïmpregneerd 25x275x2500 mm
  € 13,38
  € 5,35 / meter
 4. Vlotdelen / potdekselplanken zwart geïmpregneerd 25x275x5000mm
  Vuren vlotdelen zwart geïmpregneerd 25x275x5000 mm
  € 26,74
  € 5,35 / meter

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Wat zijn vlotdelen?

Vlotdelen zijn planken die je gebruikt voor gevelbekleding en schuttingen. Ze worden ook wel potdeksel planken genoemd. Het monteren van deze planken wordt daarom ook wel potdekselen genoemd. Potdekselen is het over elkaar heen plaatsen van de planken. Water wordt door deze manier goed afgevoerd. De vlotdelen bij ons in het assortiment zijn gemaakt van vuren hout. Hierdoor zijn deze planken gemakkelijk te verwerken, terwijl ze ook krachtig en stevig zijn.

 • Licht en sterk
 • Makkelijk te bewerken
 • Onbehandeld en behandeld
 • Geschikt voor schuttingen en gevelbekleding
 • Door potdekselen kan water goed worden afgevoerd

 

Assortiment vlotdelen

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten vlotdelen, namelijk behandeld en onbehandeld. De zwarte vlotdelen zijn geïmpregneerd (behandeld). Hierdoor zijn deze planken beschermd tegen weersinvloeden en dus geschikt voor gebruik buitenshuis. Onze vlotdelen zijn verkrijgbaar in de verschillende lengtes: 2500, 3000 en 5000 mm.

 

Alternatieven

Wil je voor je gevel of schutting toch gebruik maken van een ander soort hout dan vuren vlotdelen? Die mogelijkheid heb je! We bieden namelijk nog veel meer soorten gevelbekleding en verschillende soorten schutting planken aan in ons assortiment. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen tussen onze schutting bouwpakketten.

 

Gevelbekleding mooi houden

Wil je je gevelbekleding of schutting van vlotdelen mooi houden en beschermen? Maak dan gebruik van de onderhoudsproducten van Woca, zoals de Woca Multi Cleaner en de Woca Multi Protector. Deze producten reinigen en onderhouden je gevelbekleding. Hierdoor blijft deze mooi en gaat die langer mee.

 • Kant-en-klare spray
 • Verwijdert groene aanslag
 • Niet schadelijk voor vegetatie
 • Ecologisch vriendelijk

 

Vlotdelen kopen bij hout en bouwmaterialen

Je vlotdelen bestel je eenvoudig en snel op houtenbouwmaterialen.nl. Heb je nog vragen over onze vlotdelen of over een ander product? Neem dan contact met ons op. Ook ben je van harte welkom in onze winkel gelegen in Surhuisterveen.

 

Neem contact op > 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.